Açıklanan antrasit gri dekorasyon Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Antrparantez gri parafin mekân dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sayesinde son dönemlerin popüler cereyanı olan İskandinav tempo dekorasyonu hayata geçirmeye bir etap daha yaklaşabilirsiniz.

Antrasit renkli möble ve aksesuarlar dar dekorasyonunda modern bir bediiyat belirlemek isteyenler midein harika bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda şekersiz ve kostak bir hava oluşturur.

Bohem Soluk Nedir? Konut dekorasyonlarında yaratıcılık ve erinçli bir dünya yaratmayı âlem lüzum. İnsanlar nesil dekorasyonlarına ekseri tarzlarına…

Bu renkler, yatak odanızı elan davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı mümkün.

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, yaşam alanlarınızda benzersiz ve muvazeneli bir estetik yaratır.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda sarih gri, bej, krem rengi, kahverengi kabilinden renkleri yeğleme edebilirsiniz.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does derece include all offers available in the marketplace.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta aş damı ve banyo dekorasyonunda dayanıklı yeğleme etmeyeceğiniz renkler kabil gelebilir. Bu alanlarda ak ve ahenkli bir görünüm elde geçirmek isteseniz da zahmetsiz kirlenen ve izleri takkadak ortaya çıkaran beyaz rengi tercih buyurmak istemeyeceksiniz. Banyo antrasit gri boya ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi harcamak kucakin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

İki rengin kontrastı, çok bir tomar aksesuar tutmak zorunda kalmadan ince bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Hassaten siyaha nazaran antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi konusunda daha şanslı olursunuz.

Antrasit rengi ekseri hararetli gri yahut yağız olarak teşhismlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta yetkin bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem bile öbür dekorasyon unsurlarıyla kâmil bir uyum bâtınerisindedir.

Elbet birbirine anlam ve görünüş olarak zemin tabana bu zıt iki rengi bir arada çalıştırmak kucakin elleme bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz zehir renk imdadınıza yetişecek ve olabildiğince aydınlık bir alana mevla olacaksınız. Beyaz ve turuncu size zait iddialı gelirse içinde sarı çitndıran sprey boya hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak haydi haydi tercih edebilirsiniz. 

Beyaz zehir ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça tercih edilir. Gri duvar boyası; kıl payı her renk ile düzen katkısızlaması, modern ve yalın bir sprey boya görünüm yaratması ve farklı tonları sayesinde biryoğun farklı tarzda dekorasyona harmoni sağlaması hasebiyle sıkça yeğleme edilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Antrasit mutfaklar umumiyetle koyu tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi muhtevain bir titrem münhal veya bir titrem derin yeğleme eylemek en iyisi olacaktır. Bu, mutfak tasar çizimınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page